Equi Projects - evenementen

Gelderse Basisschoolkampioenschappen Paardensport

Al vele toernooien en kampioenschappen worden in de sport gedaan. Tussen scholen onderling ook in vele teamsporten, maar nog nooit is er een kampioenschap geweest tussen basisscholen, waarbij de verbinding wordt gemaakt tussen kinderen met een eigen pony, kinderen op een manegepony en kinderen zonder pony, die als schoolgroep het tegen elkaar opnemen in teamverband. Ze gaan een dressuurproef doen, een behendigheidscross en voor de niet-ruiters is er de cross run en de het ruiterfitness parcours. Stoere, uitdagende onderdelen om ieder op zijn eigen niveau te doen. 

Samen paardensport

Uniek om op deze manier schoolsport, manegesport en wedstrijdsport aan elkaar te verbinden in de vertrouwde omgeving van je eigen school, klas, vrienden en vriendinnen. Zeven regio's in de provincie Gelderland gaan het tegen elkaar opnemen, met de finale op zaterdag 1 juli tijdens Outdoor Gelderland op Sportcentrum Papendal.


Brede samenwerking

Momenteel is Equi Projects volop aan de slag om dit te organiseren in samenwerking met de KNHS, FNRS, Gelderse Sportfederatie en uiteraard de paardensportaccommodaties  en de scholen. 

 

We gaan van half mei tot half juni onze voorrondes houden op paardensportaccommodaties in de zeven verschillende Gelderse Regio's. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0