Equi Projects - ruiterfitness

Niks tijdelijk.... altijd een Fit rider blijven met Ruiterfitness

Ruiters hebben extreem weinig tijd over; druk met de paarden, de stallen, het rijden en om alles te betalen moet er veel gewerkt worden. Een sociaal leven is al lastig qua tijd, laat staan ook nog extra gaan werken aan je fitheid en lijf. Maar na een 8-weeks Ruiterfitness  programma voelen de ruiters zich fitter, leniger, krachtiger, beter in balans en mentaal sterker worden. Alle reden om doorlopend ruiterfitness te doen dus. 

Fitte combinaties

Je wilt dus helemaal niet stoppen, je zit erop! Vragen ze: wat doe jij aan sport? Paardrijden en Ruiterfitness, samen blijvend een fitte combinatie. Ook je paard blijf je trainen om hem fit, lenig, krachtig, in balans en lekker in zijn lijf te houden. Dan doe je dat zelf toch ook! 


Binnen & buiten training

Dus we gaan door met de reguliere Ruiterfitness trainingen op dinsdagavond in Sportcentrum de Trits in Baarn (aangezien onderdak bij slecht weer, een spiegelzaal en geen zand overal best prettig is). Bij mooi weer gaan we ook naar buiten, op diverse toplocaties bij bv. Kasteel Groeneveld, Soester Duinen of bos achter Paleis Soestdijk.