Advies & ondersteuning

Equi Business Model

Een frisse blik op het hippische bedrijf in overzichtelijke onderdelen: strategie, planning, marketing, administratie, financiën, personeel, horeca en organisatie & ontwikkeling.
Equi Projects heeft een eigen model ontwikkeld, het "Equi Business Model" om snel de situatie bij een bedrijf of organisatie in kaart te brengen. Vanuit deze analyse kan gericht gewerkt worden aan ontwikkeling.


Advies

Als je als hippisch ondernemer verder wilt ontwikkelen en graag een onafhankelijke blik op de plannen wilt, dan kan Equi Projects van dienst zijn. We spreken plannen door, koppelen zaken aan elkaar en bekijken de te verwachten resultaten. We komen met een onderbouwd advies. Neem contact op voor een eerste kennismaking op locatie en boek een hippisch werkbezoek.


Coaching

Wil je als paardensport-aanbieder tijdelijk extra back-up bij de verwezelijking van plannen die er liggen. Dan kun je kiezen voor een coaching traject om tijdelijk extra ondersteuning te krijgen bij specifieke bedrijfs- of management processen. Het doel bij een coachingtraject is, om kennis en vaardigheden over te dragen, om het in de toekomst volledig zelf te doen.


Training

Wil je als team of bestuur graag vaardigheden bijleren of werken aan teambuilding, dan is een training, workshop of kennissessie super leuk en erg nuttig om te doen. We geven deze op maat, afhankelijk van het doel van het team. Ook zijn er bestaande trainingen vanuit het programma Veilig Sportklimaat: Besturen met een Visie | Sportief Besturen | Verandermanagement.Download: Dienstenaanbod overzicht & tarievensheet

Download
Equi diensten aanbod overzicht
Equi Projects Diensten Aanbod.pdf
Adobe Acrobat document 378.0 KB

Klik hier door om de Equi Tarievensheet aan te vragen.