Marketing & Internet

Klant & Communicatie

 

Als je communiceert met klanten is het van belang te weten wie de klant is, hiervoor kan gebruik worden gemaakt van klantprofielen. Kinderen (of de ouders ervan) vragen een andere benadering dan pensionklanten met luxe sportpaarden. Ook de behoeften zijn anders. Equi Projects helpt uw bedrijf graag om dit goed op de rit te krijgen. Te denken valt dan aan een klanttevredenheidsonderzoek, een nieuwsbrief, e-mailing, website, social media en evenementen en activiteiten.

 


Marketing & Promotie

De paarden lopen, de klanten rijden en het personeel is aan het werk. Klinkt goed, maar is dit voldoende? Komen er regelmatig nieuwe klanten, zijn de pensionstallen vol, worden de evenementen goed bezocht en is uw bedrijf bekend in de regio en weet iedereen waar juist uw bedrijf zo goed in is?

 

Allemaal zaken die te maken hebben met goede promotie, oftewel marketing. Dit kan uiteenlopen van folders, advertenties, uithangborden, sponsoring en actieposters. Equi Projects kan de volledige marketing en promotie voor u verzorgen van idee tot uitvoering en alles goed op elkaar afgestemd.


Internet & Social media

Naast een goede communicatie face-to-face en marketing via print, is het uiteraard altijd van belang een goede website te hebben voor je bedrijf of vereniging. Hierin kun je veel informatie overdragen aan je klanten en kun je het bedrijf of de vereniging mooi presenteren. Maar met een website alleen ben je er misschien niet, ook op social media wordt het een en ander verwacht. Equi Projects kan complete websites voor u leveren, social media voor uw bedrijf inrichten en zorgen voor contentbeheer zowel van de website, als op social media.