19. september 2017
Een frisse warming up en een uitdagend ruiterfitness parcours zorgde voor een mooie kennismaking met ruiterfitness tijdens de open training in de Nationale Sportweek.
21. juni 2017
Equi Ruiterfitness & Horselabel a.s. zaterdag te gast bij het Jubileumfeest van Stal van Brenk in Groenekan v.a. 17:00 uur.
05. april 2017
Al vele toernooien en kampioenschappen worden in de sport gedaan. Tussen scholen onderling ook in vele teamsporten, maar nog nooit is er een kampioenschap geweest tussen basisscholen, waarbij de verbinding wordt gemaakt tussen kinderen met een eigen pony, kinderen op een manegepony en kinderen zonder pony, die als schoolgroep het tegen elkaar opnemen in teamverband. Ze gaan een dressuurproef doen, een behendigheidscross en voor de niet-ruiters is er de cross run en de het ruiterfitness...
05. april 2017
Ruiters hebben extreem weinig tijd over; druk met de paarden, de stallen, het rijden en om alles te betalen moet er veel gewerkt worden. Een sociaal leven is al lastig qua tijd, laat staan ook nog extra gaan werken aan je fitheid en lijf. Maar na een 8-weeks Ruiterfitness programma voelen de ruiters zich fitter, leniger, krachtiger, beter in balans en mentaal sterker worden. Alle reden om doorlopend ruiterfitness te doen dus.