Equi Fitness Club

In- en outdoor ruiterfitness voor alle ruiters

Equi Fitness is een fysiek trainingsprogramma voor ruiters zonder paard, zowel indoor in een sportcentrum of manege en outdoor in de mooie natuur. Je gaat bewust aan de slag met je eigen conditie, kracht, lenigheid, balans & houding. Per week zijn er afwisselende thema's om specifiek te trainen, zoals core stability, lenigheid, vallen, kracht, balans, coördinatie.
Je traint echt samen, fun en functioneel! 

Word lid van de Equi Fitness Club met je eigen abonnement inclusief Equi Fitness materiaal tas en je ruiterfitness logboek. Clubcoaching door Christel de Boer, allround ruiter en gecertificeerd trainer Fit & Veilig | Recreatiesportleider-A. 

Als je van je paard conditie, kracht, reactiesnelheid, lenigheid en balans vraagt. Zou je paard dat ook wel aan jou willen vragen... samen een sterk team!Meld je hier aan voor gratis proefles, losse les of kwartaal abonnement

Equi Fitness Club lessen - Aanmelden

Kies hier een proefles, losse les of abonnement om entousiast aan het werk te gaan met ruiterfitness. Bij afname van een kwartaalabonnement voor het laatste kwartaal 2017, kun je de trainingen in september nog gratis volgen. * Als lid van de Equi Fitness Club en bij afname van losse trainingen ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden Ruiterfitness.

€ 0,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Ruiterfitness trainingen

Dinsdagavond cross fit:
19:30 - 20.30 uur.

Vrijdagochtend conditie:
10:00 - 11:00 uur.

Check onze Agenda voor data!
Indoor & outdoor training.

WhatsApp groep voor locaties.
Groepsgrootte: 6 - 14 ruiters.

Equi Fitness Abonnement

Word lid van de Equi Fitness Club met je eigen abonnement met wekelijkse trainingen, je eigen Ruiterfitness logboek en als welkomst geschenk een Equi Fitness shoebag of buidel met: 3 jongleer ballen, fitness elastiek & Equi Fitness sport handdoek t.w.v. € 25.

Clinic op locatie

Clinic op locatie. Op je eigen stal of manege van 1 - 1,5 uur.
Kosten: € 10 per ruiter
Met valtraining: € 12,50 p.p.

Of o.b.v. inhuur: € 75 per uur.
Min. groepsgrootte: 6 ruiters
Datum en tijd in overleg.
Binnen 20 km rond Soest.

Mail naar: info@equiprojects.nl