Nationale Sportweek 2017

Test je Ruiterfitheid tijdens de inloop les met ruiterfit parcours op 12 september a.s.

Test je ruiterfitheid tijdens onze Nationale Sportweek actie !


Baarn/ Soest 
De Equi Fitness Club heeft op dinsdag 12 september een gratis inloop Ruiterfitness Training met Ruiterfit parcours. Iedereen die een keer wil kennismaken met Ruiterfitness en zijn/ haar eigen ruiterfitheid wil testen, kan dan gratis meedoen. Je hoeft alleen maar een paar sportschoenen mee te nemen. Je kan in rijbroek of sportbroek en kan alleen of samen met iemand het ruiterfitness parcours doorlopen. Voor de Equi Fitness Club is de Nationale Sportweek een mooie kans om ruiters kennis te laten maken met Ruiterfitness en onze trainingen.

 

Meld je jezelf dezelfde dag nog aan voor een abonnement voor het laatste kwartaal 2017, dan kun je in september gratis deelnemen aan de wekelijkse training op dinsdagavond. Bij de Equi Fitness Club kunnen mensen zelf ervaren hoe leuk ruiterfitness is. En hoeveel plezier je ervan hebt als je vervolgens weer op je paard stapt met een betere conditie, meer balans, een leniger en krachtiger lichaam voor een sportieve, onafhankelijke zit in balans.

 

De Nationale Sportweek is een week waarin de sport gepromoot wordt in heel Nederland. Een mooie gelegenheid voor sportclubs om de deuren open te stellen en nieuwe mensen te verwelkomen. "De Equi Fitness Club doet mee om ruiterfitness meer onder de aandacht te brengen van ruiters in alle takken van de paardensport en hen enthousiast te maken om naast het paard, ook zichzelf regelmatig te trainen. Het zijn reguliere trainingen op dinsdagavond bij Manege Zonneveld in Baarn, waarin we graag nieuwe ruiters verwelkomen", aldus Christel de Boer, clubcoach Equi Fitness Club. 

 

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor vragen over de Nationale Sportweek kunt u contact opnemen met:

Equi Fitness Club | Christel de Boer, eigenaar/ trainer/ coach | Koninginnelaan 118, Soest
www.equiprojects.nl/ruiterfitness | 
T: 06 301 099 77 | E: info@equiprojects.nl