Workshops Veilig Sportklimaat

Sportplezier

Sportbonden &  NOC*NSF werken samen aan het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. Hoe? Door bestuurders, ondernemers, instructeurs, officials, sporters en hun ouders te leren hoe je Sportplezier stimuleert. En in te grijpen als het mis gaat. 


Sportaanbieders & Bestuurders

Als sportaanbieder en bestuurder heb je een sleutelrol in het creëren van een veilig sportklimaat. Je stuurt je vereniging of bedrijf aan en zorgt dat iedereen met plezier sport. Dat doe je niet alleen, maar samen met medewerkers, instructeurs, officials, sporters, ouders en vrijwilligers. Als sportaanbieder en bestuurder bepaal je waar jullie voor staan en voer je het beleid uit. Ook ben je degene die ingrijpt als sporters, ouders, instructeurs of vrijwilligers over de schreef gaan en wanneer er een incident plaatsvindt. Het is dan niet altijd makkelijk om sportaanbieder en bestuurder te zijn. Om je te helpen een veilige sportsfeer te creëren en te behouden zijn er workshops en producten die je handvatten geven: 


Trainer Veilig Sportklimaat en Sportplezier
Christel de Boer van Equi Projects is opgeleid trainer in Besturen met een Visie, Sportief Besturen en Lang Leve de Sportouder. Deze training is opgedaan in het voormalig werk als Accountmanager/ verenigingsadviseur bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS).